Despre noi

De ce sa alegi firma de curatenie Clean&Happy?

Profesionalism - Suntem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa iti ofere servicii de curatenie Bucuresti profesionale utilizand cele mai performante echipamente si produse de pe piata.

Economie - Incercand sa tinem pasul cu situatia economica actuala, iti oferim cele mai bune servicii de curatenie din Bucuresti adaptate bugetului tau, care sa reflecte cel mai optim raportul calitate/pret. Convinge-te de asta consultand pagina de preturi. De asemenea, avem pentru tine abonamente si pachete avantajoase, prin achizitionarea carora beneficiezi de reduceri substantiale.

Siguranta - Pentru ca stim cat de importanta este siguranta caminului tau, punem mare accent pe selectionarea si pregatirea profesionala a echipei noastre, selectand doar personal calificat, fara cazier.

Flexibilitate - Ne adaptam programului tau, stabilind impreuna care este cel mai convenabil orar de lucru pentru tine, astfel incat sa nu te deranjam si sa ne facem simtita prezenta doar prin calitatea de servicii de curatenie prestate.

 

Nu ezita! Contacteaza-ne acum la 0727 353 517 sau 0738 722 242 
Clean&Happy - firma, servicii de curatenie in Bucuresti si Ilfov pentru persoane fizice si firme.
Satisfactie garantata!